Hari Ini

Pilih Tema

Pilih saiz

A- A A+

Pilih Bahasa

TAWARAN SEBUTHARGA BAGI KERJA-KERJA PENYELENGARAAN DAN BAIKPULIH INFRASTRUKTUR ASAS PEJABAT TERMASUK KERJA-KERJA PENYELENGARAAN SISTEM PENDAWAIAN, PAIP AIR DAN KERJA-KERJA BERSANGKUTAN DENGANNYA UNTUK PEJABAT RENJ. WENG, KEDAH.

Tender adalah dipelawa kepada Kontraktor-kontraktor yang berdaftar dengan Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Kedah (Seksyen Kewangan) dan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia/PUKONSA/UPKJ/Kementeria Kewangan dalam  gred, kategori, pengkhususan dan jenis pendaftaran yang berkaitan serta yang masih dibenarkan membuat tawaran buat masa ini bagi kerja berikut:

Pejabat yang memangil tawaran Tajuk Projek  Taraf/Jenis Syarikat*  Gred, Kategori & Pengkhususan/Kelas, Tajuk Kecil/Kelas, Kepala & Sub Kepala  Tempat dan Tarikh Mulai Dijual  Harga Dokumen & Bayaran Atas Nama  Tempat, Tarikh & Waktu Sebutharga Ditutup 
Jabatan Perhutanan Negeri Kedah Kerja-kerja Penyelengaraan Dan Baikpulih Infrastruktur Asas Pejabat Termasuk Kerja-kerja Penyelengaraan Sistem Pendawaian, Paip Air Dan Kerja-kerja Bersangkutan Dengannya Untuk Pejabat Renj. Weng, Kedah.

T1: 100% milik tempatan

Terbuka Untuk Bumiputera Dalam Daerah Baling

Berdaftar dengan LPIPM (CIDB)

Gred: G1

Kategori: CE

Pengkususan: CE 21 

Jabatan Perhutanan Negeri Kedah, Aras 8, Bangunan Sultan Abdul Halim, Jalan Sultan Badlishah, 05000 Alor Setar.

13 Ogos 2019 (Selasa)

Hingga

19 Ogos 2019 (Isnin)

RM50.00

Pengarah Perhutanan Negeri Kedah 

Jabatan Perhutanan Negeri Kedah, Aras 8, Bangunan Sultan Abdul Halim, Jalan Sultan Badlishah, 05000 Alor Setar.

20 Ogos 2019 (Selasa)

12.00 Tengahari

 

Taklimat projek dan lawatan tapak adalah DIWAJIBKAN. Berkumpul di Pejabat Renj. Weng, Kedah pada 08 Ogos 2019 (Khamis), Jam 8.00 pagi.

SILA BAWA COP BERALAMAT UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN PENDAFTARAN SEMASA TAKLIMAT TAPAK DIJALANKAN.

Bagi lawatan tapak atau sesi taklimat sebutharga diwajibkan hanya pemilik syarikat yang dibenarkan hadir. Sila bawa bersama lesen ASAL CIDB, Sijil PKK, SPKK Taraf Bumiputera dan kad pengenalan.

Dokumen Meja Sebutharga boleh disemak semasa waktu pejabat mulai 31 Julai 2019 hingga 19 Ogos 2019.

Bayaran bagi dokumen sebutharga hendaklah dibuat dalam bentuk draf bank/kiriman wang pos atas nama Pengarah Perhutanan Negeri Kedah. Dokumen sebutharga akan dikeluarkan kepada wakil Kontraktor yang sah sahaja. Untuk maksud ini, wakil kontraktor dikehendaki membawa perakuan/sijil ASAL Perakuan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) serta Sijil Taraf Bumiputera yang dikeluarkan oleh Bahagian Pembangunan Usahawan (jika berkenaan) berserta satu salinan sijil-sjil tersebut.

Untuk muat turun kenyataan ini, sila klik disini.